tirsdag den 18. juni 2013

Aftensmad: Nem og kalorielet kalkun og grøntsagswok

Super lækker kalorielet og hurtig wok med kalkun. Jeg blandede lidt ris i min portion efterfølgende, da den også gerne skulle være mættende. 

Du skal bruge (til 4 personer) 
2 - 3 kalkun filet
600 g frossen wok blanding (1 pose) 
Evt. 3 dl ris. 
Retten er også rigtig god med et hvidløgsbrød eller grov baguette til. 

Start med at skære kalkunfileterne i tern eller strimler. Steg kødet i wokgryden i lidt olie og kom krydderier på (jeg brugte karry, og en smule salt). Når kødet er stegt ligges det til side på en tallerken. Grøntsagerne varmes derefter i gryden og når grøntsagerne er varme kommes kødet igen i wokgryden. Lad retten simre i 10 minutter, så kødet bliver varmt igen. 
Kog risene som anvist på pakken, og spis risene under wokblandingen. 

Retten er kalorielet og med gode proteiner fra kalkunkødet og de mange grøntsager. Den smager også fantastisk og er let at lave! 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar